Kanel Boller 03
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Jonas Helt Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Tænd Ovnen På 175 grader.
Slå æggene ud i en stor skål og hæld sukkeret i. Pisk æg og sukker tykt og skummende med en elpisker. Pisk Rapsolien i. Bland mel, bagepulver, salt, kanel, nellike og (Bare held alt melet i på engang) vaniljesukker sammen og rør det i. Hak hasselnødderne groft og bland dem i dejen sammen med rosinerne. Ælt de små klumper sammen, og rul den ud til en pølse. Skær pølsen ud i 8 lige stykker. Form dej klumperne til en rund kugle og læg dem derefter op på en bageplade. Bag dem i ca. 10 min og kig til dem Man kan lave Glasur Til bollerne |
|
Opskriften er vist 3660 gange,
og udskrevet 52 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Lucca, T. N. - 2021-04-24 09:55:20 De er helt vildt gode! Jeg bagte dem til en hygge dag med vennerne, alle elskede dem, kommer helt klart til at lave dem igen Peter Madsen - 2017-12-23 15:53:00 De er vild gode, og jeg lavet dem til min søns fødselsdag alle børnene elskede dem 5/5 Helle smith - 2016-11-16 10:27:15 Er rigtige gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne