Kødboller i asparges

Kødboller i asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Kødboller i asparges, billede 4 Kødboller i asparges, billede 1 Kødboller i asparges, billede 2 Kødboller i asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 ds.Asparges
 
 Kødboller:
500 g.Kalv og flæsk. hakket 11%
60 g.Hvedemel
2 æg
2.5 dl.Sødmælk
1 tsk.Salt
0.5 tsk.Peber
 
 Sovs:
1 spsk.Hvedemel
1 spsk.Smør
5 dl.piskefløde
 
1 brevpulveraspargessuppe 70 g.
 
Opskrift:
Aspargesene hældes i en sigte til afdrypning mens du laver kødbollerne, både asparges og aspargesvand skal bruges senere.


Kødboller:
Rør det hakkede svine- og kalvekød sejt med salt og peber, herefter røres melet i og æggene tilsættes et ad gangen, mælken røres i farsen lidt ad gangen til en tilpas konsistens. Tilsæt eventuelt finthakket løg.

Form kødboller med en spiseske og læg dem forsigtigt i vandet, som kun må småkoge. Lad kødbollerne simre i ca. 10 minutter, til de er gennemkogte. (Når de er klar svømmer de ovenpå).


Sovs:
Smørret smeltet i en gryde, melet tilsættes og røres i. Piskefløde tilsættes og koges op.

Aspargespulveret røres i aspargesvandet og tilsættes sovsen sammen lidt kogevand fra kødbollerne til passende konsistens, den må gerne være lidt tyk.

Nu vendes forsigtigt kødboller og asparges i og det hele varmes let igennem.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 10708 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu