Stegte rågebryster
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rågebrysterne brunes i smør på panden og tages af.
På samme pande ristes de blandede svampe i det overskydende smør, og tages så også af. Rågebrysterne lægges tilbage på panden, vand hældes ved og de simrer under låg ca. 40 minutter til de er møre. Tages af panden og holdes varme. Portvin og piskefløde hældes på panden og koges op, jævnes evt. med lidt melbolle og farves med kulør. Smages til med salt og peber. Svampe og rågebryster lægges i sovsen og varmes kort igennem inden servering. Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 13527 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne