Stegte rågebryster

Stegte rågebryster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Stegte rågebryster, billede 4 Stegte rågebryster, billede 1 Stegte rågebryster, billede 2 Stegte rågebryster, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 flåede rågebryster på ben
50 g.smør
 salt
 peber
 
500 g.blandede svampe
 
3 dl.vand
 
 Sovs:
1 dl.portvin
2 dl.piskefløde
 melbolle
 kulør
 
Opskrift:
Rågebrysterne brunes i smør på panden og tages af.

På samme pande ristes de blandede svampe i det overskydende smør, og tages så også af.

Rågebrysterne lægges tilbage på panden, vand hældes ved og de simrer under låg ca. 40 minutter til de er møre. Tages af panden og holdes varme.

Portvin og piskefløde hældes på panden og koges op, jævnes evt. med lidt melbolle og farves med kulør. Smages til med salt og peber.

Svampe og rågebryster lægges i sovsen og varmes kort igennem inden servering.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 13527 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu