Spinatvafler

Spinatvafler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Vafler 12 Vafler
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :
Spinatvafler, billede 4 Spinatvafler, billede 1 Spinatvafler, billede 2 Spinatvafler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Babyspinat, frisk
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hytteost. 20+
4 spsk. FiberHusk FiberHUSK er et vandopløseligt fiberprodukt, som består af pulveriserede loppefrøskaller fra den indiske plante Plantago ovata Forsk. - også kendt som Ispaghula Husk eller Psyllium frøskaller. Fibrene består af vandopløselig hemicellulose, pektin, pentoser og hexoser.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Tænd vaffeljernet og lad det varme op, mens du laver dejen.

Kom alle ingredienser i en blender og blend dem godt sammen.
Kom lidt olie på vaffeljernet og lav vaflerne.

Tips:

Kan serveres sammen med f.eks. røget laks, naturel smøreost eller hårdkogte æg.





karakterer:
Opskriften er vist 7465 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3778 (899 kcal)
KJ pr. Vafler 314 (74 kcal)
Vægt ialt 820 gram
Vægt pr. Vafler 68 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 460 KJ (109 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 1.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu