Verdens bedste pølsebrød
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : DaddyOne Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i vand. Olie, mælk og æg røres i.
Grahamsmel, salt, sukker og kardemomme tilsættes. Hvedemel røres i lidt efter lidt, til du har en god smidig dej. Sættes til hævning i en overdækket skål. Ca. 1 time. Del dejen i 12, og rul pølsebrødene ud, og læg dem på en bageplade. Pas på de ikke bliver for tykke. Lad brødene hæve tildækket 30 minutter. Pensl med sammenpisket æg, og drys evt. med sesamfrø. Sæt pladen i en forvarmet ovn på 180 grader, og bag brødene 20-22 minutter. Lad brødene afkøle lidt før servering. |
|
Opskriften er vist 8119 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne