Tarteletter fra bunden
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Mazen Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingerne drysses indvendig med et par tsk. salt i hver. Og gerne med en håndfuld godt skyllet persille i hver (det giver god smag).
Pensl dem med smeltet smør og drys salt på udvendig. Læg i ovnfast fad eller bradepande med ryggen nedad. Hæld et par krus vand ved. Steg 200 gr. i 1½ time. Hæld væden fra og gem den! Når den er kølet af, kan man skumme fedtet af. Lad kyllingerne køle lidt af, så man kan røre ved dem. Pil kødet af og hak det i 1x1 cm stykker, så vidt muligt. Smelt smørret uden at det bruner. Kom al melet i og pisk kraftigt. Kom den kolde mælk i lidt efter lidt. Pisk grundigt alle klumper ud, imellem mælkesjatterne. Den må gerne være meget tyk. Kom derefter hønsebouillon i, lidt efter lidt, til den har en passende konsistens (gerne noget tyk). Lad den småkoge – og husk at røre hele tiden. Når sovsen er klar, kommes asparges fra glas i. Gerne to glas af de gode. De skal lige klippes i 2 cm lange stykker. Man kan også komme lidt champignon i, fra glas eller nogle, man selv steger. Til sidst varmes kyllingestykker i sovsen. |
|
Opskriften er vist 3073 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jens oslo - 2018-01-15 14:18:50 tarteletter fra bunden ? nej du lav en opskrift på hjemmebagt tarteletter. Så kan du komme med fyld efterpå lesumi - 2017-04-02 13:47:07 måske overskriften skal rettes til tarteletfyld fra bunden, der er nemlig ikke nogen opskrift på selve tarteletskålene og de er jo ligesom den centrale del af retten tarteletter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne