Sur-sød Stir fry med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : KaffeKaren Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen i fine strimler og skær grøntsagerne og ananas i mundrette bidder. Bland saucen, så alt er klar før stegning. Varm olien op i wokken ved lav-medium varme. Pres hvidløgsfeddene og steg dem i 30 sek. og tilsæt dernæst kyllingen. Når kyllingen har taget farve, tilsæt grøntsagerne (undtaget forårsløg) og ananas og skru op for varmen. Tilsæt saucen og lad retten stege/simre i et minut. Smag til med salt og peber. Sluk for varmen og strø forårsløg ud over retten.
Serveres med ris, gerne basmati- eller jasminris. Hvis man ønsker at udelade eller tilføje nogle af grøntsagerne, kan man sagtens det, så længe man ikke rør ved ananas og hvidløg - de er rettens alfa og omega. |
|
Opskriften er vist 3189 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne