Sur-sød Stir fry med kylling

Sur-sød Stir fry med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : KaffeKaren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 kyllingefiletter
5 fedHvidløg
2 tomater
2 små løg
0.5-1 ds.ananas
2-3 gulerødder
0.5 bdt.forårsløg
 Olie til stegning
 
 Sauce:
3 tsk.sukker
2 spsk.fiskesauce
3 spsk.østerssauce
6 spsk.ketchup
 Saften fra 0.5 ds. ananas
 
Opskrift:
Skær kyllingen i fine strimler og skær grøntsagerne og ananas i mundrette bidder. Bland saucen, så alt er klar før stegning. Varm olien op i wokken ved lav-medium varme. Pres hvidløgsfeddene og steg dem i 30 sek. og tilsæt dernæst kyllingen. Når kyllingen har taget farve, tilsæt grøntsagerne (undtaget forårsløg) og ananas og skru op for varmen. Tilsæt saucen og lad retten stege/simre i et minut. Smag til med salt og peber. Sluk for varmen og strø forårsløg ud over retten.

Serveres med ris, gerne basmati- eller jasminris.

Hvis man ønsker at udelade eller tilføje nogle af grøntsagerne, kan man sagtens det, så længe man ikke rør ved ananas og hvidløg - de er rettens alfa og omega.





karakterer:
Opskriften er vist 3191 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu