Spinatbulgur (Hurtig Aftensmad,Vegetar,Studerende)
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : KristianK Indsendt : |
|
|
Smelt smør i en lille kasserolle og damp spinaten heri i 5 minutter, eller indtil den er optøet.
Hæld spinaten over i en beholder (evt. serveringsskålen for mindre opvask). Hæld vand i kasserollen og tilsæt bouillonterningen og opvarm og rør evt. indtil terningen er udrørt. Tilsæt bulgur og lad koge indtil vandet er absorberet. Tilsæt spinaten igen, og rør rundt. Tilsæt evt. dine yndlingskrydderier som peber, chili og ingefær. Husk, bouillonterningen tilsætter salt i sig selv. Kan bruges til alt fra en hurtig aftensmad (specielt for studerende), afkølet som salat, tilbehør til en anden ret osv. Den er desuden vegetarisk. |
|
Opskriften er vist 4803 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne