Pasta med kylling og champignon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Jonsi Indsendt : Red : |
|
|
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, læg i et ovnfast fad og dæk til med staniol. Sæt i en varmluftovn på 200 grader i 30 minutter.
Skær løg og hvidløg ud i tern. Steg på en pande med 1/2 tsk olivenolie. Tilføj rød peberfrugt i strimler samt champignon i skiver. Når grøntsagerne er stegt bløde, tilsættes fløden og vandet blandet med Maizena. Tilføj pasta og lidt efter spinaten. Når kyllingebrysterne er færdige, tages de ud af ovnen og skæres i skiver. Føjes til de øvrige ingredienser i panden. Smag til med salt, peber og spidskommen (hvis ønsket). Til 3 portioner indeholder hver portion ca. 450 kcal. |
|
Opskriften er vist 3992 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne