Risengrød i mikrobølgeovn

Risengrød i mikrobølgeovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.grødris
1 l.sødmælk
 lidtsalt
 
Opskrift:
Hæld ingredienser i en skål, der ca. kan rumme 3-4 liter.
Dæk enten med mikrobølgefilm eller et plastlåg til mikroovn.
Der skal kunne komme damp ud.
Stil på ca. 650 Watt i 10 minutter og rør derefter i grøden.
Sæt ned til ca. 250 Watt, og kog yderligere 10 minutter.
Rør igen, og giv sidste 5 minutter ved 400 Watt.
Rør grøden og lad den stå 5-10 minutter.
Server med sukker og kanel, sirup, smør eller dit favorittilbehør.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risengrød i mikroovn

karakterer:
Opskriften er vist 3783 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu