Risengrød i mikrobølgeovn
Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Hæld ingredienser i en skål, der ca. kan rumme 3-4 liter.
Dæk enten med mikrobølgefilm eller et plastlåg til mikroovn. Der skal kunne komme damp ud. Stil på ca. 650 Watt i 10 minutter og rør derefter i grøden. Sæt ned til ca. 250 Watt, og kog yderligere 10 minutter. Rør igen, og giv sidste 5 minutter ved 400 Watt. Rør grøden og lad den stå 5-10 minutter. Server med sukker og kanel, sirup, smør eller dit favorittilbehør. |
|
Opskriften er vist 3783 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne