Alletiders mumse CHOKOLADEKAGE -sukker
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Sigt de tørre dele sammen. Kom sukkererstatning, æg, smeltet smør og vand i og pisk med mixer.
Dejen hældes i en bradepande ca. 23x33 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 minutter ved 170 grader C. alm. ovn. Kagen skal ikke bages for meget, den skal være lidt klæg i midten, så er den mums. Glasur: Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold. Tips: Denne portion er til en mellem bradepande, hvis du bruger ovnens skal du lave dobbelt portion. Den bliver altid vellykket og er meget hurtig at lave. Min absolutte favorit for chokoladeelskere. Kagen bliver kun bedre af at komme i fryseren, men den bliver altid spist med det samme. |
|
Opskriften er vist 11784 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-10-26 09:54:11 Lækker Kage👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne