Brezel
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Inden bagning Indsendt af : Malina Indsendt : Red : |
Fotograf: Malina |
|
Gæren opløses i den lunkne mælk. Mel, salt og smør i små stykker tilsættes, og dejen æltes sammen til en glat dej. Hæver i 30 min. Dejen deles i 10 stykker, som trilles til lange stænger (ca 50 cm), som skal være lidt tykkere på midten. Disse formes til kringler, som skal hæve 20 min.
Vandet bringes i kog, natron tilsættes og koger med et minuts tid. Herefter koges hver kringle 20-30 sekunder og lægges herefter på en bageplade med bagepapir. Kringlerne strøs med groft salt, inden de bages i 20-25 minutter ved 180 grader i alm ovn eller 160 grader varmluft. |
|
Opskriften er vist 99349 gange,
og udskrevet 916 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (75 stemmer) |
|
Kommentarer Asta - 2021-12-09 16:17:33 skal de ikke pensles? dan andersen - 2021-10-07 06:20:34 kan man bruge tør gær anonym - 2021-03-02 10:35:13 Den er alt for tør Amalie Hansen - 2021-01-08 12:32:02 Det er en utrolig god opskrift :) let for børn at gennemføre, de behøver kun en smule hjælp med kogningen. God som frokost snack, eller til en go kop te. MVH Amalie Hansen lilli - 2020-06-09 15:46:24 tager for lang tid, men siger fantastisk Sandra - 2019-09-23 15:09:55 Fryseegnet inden bagning. Er det efter man har kogt dem? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne