Rømmegrød - rømmegrøt
Indsendt af : mia Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lav din egen rømme således.
5 dl. piskefløde blandes med 1 dl. kærnemælk og står natten over, så har du en dejlig sur cremefraiche som er klar til kogning.
Varmes op i en gryde og hæld smørret fra når det pibler frem, dette smør gemmes til serveringen. Rør lidt hvedemel, mælk og salt i som jævning. Spis med smørret, lidt kanelsukker og spegemad, f.eks. fårepølse og fladbrød. Tips: Rømme er et traditionelt norsk mejeriprodukt, den fede udgave med 35% fedt er meget lig den danske cremefraiche 38% som fint kan bruges i stedet for at lave den selv. |
|
Opskriften er vist 25636 gange,
og udskrevet 565 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne