Kalkunruller med valnødder og ananas
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Mos ananasringene og sæt halvdelen til side.
Bland den anden halvdel i en skål med de stødte valnødder og smuldret franskbrød. Fordel blandingen på kalkunschnitzlerne. Rul dem sammen og hold dem fast med en kødnål eller en tandstik. Brun dem på alle sider. Læg dem i et ildfast fad. Bland resten af ananasringene med appelsinjuice og ketchup. Fordel blandingen rundt om kalkunrullerne i fadet. Bag dem i 30 minutter på 180 grader (almindelig ovn). |
|
Opskriften er vist 2208 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne