Chokolade cupcakes med marmelade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
CUPCAKES:
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en æggesnaps. Smelt smørret sammen med vandet. Bland mel, kakaopulver og bagepulver i en skål og vend det forsigtigt ned i æggesnapsen. Tilsæt marmeladen og den hakkede chokolade og til sidst det smeltede smør, og rør det hele rundt. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem ved 180 grader (almindelig ovn) i 20 minutter. TOPPING: Når kagerne er kølet af, laves topping. Pisk fløden. Vend forsigtigt marmeladen rundt i. Pynt cupcakes. |
|
Opskriften er vist 2410 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne