Rødbede risotto med gedeost og friteret salvie
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Løget hakkes og svitses let sammen med knust hvidløg.
Inden løget tager farve tilsættes risene og de revne rødbeder, og der vendes godt rundt. Tilsæt hvidvin og lad den fordampe. Bouillon spædes til ad flere omgange, og hele processen tager ca. 20 minutter. Tilsæt til sidst reven parmesan og gedeost samt salt og peber, og pynt med salviebladene, som kortvarigt er svitset i olivenolie. Server med f.eks. fisk og hvidvin. Jeg har forenklet retten en hel del. Jeg bruger grødris, og jeg hælder 1 liter bouillon på med det samme, hvorefter jeg lader retten koge de 20 minutter, som væsken tager om at trække ind/fordampe. Er risene ikke kogt nok, når væden er væk, spædes til med små portioner kogende vand. |
|
Opskriften er vist 4361 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne