Rødbede risotto med gedeost og friteret salvie

Rødbede risotto med gedeost og friteret salvie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
300 g.rødbeder
2 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
300 g.risottoris
2 dl.hvidvin
1.2 l.grøntsagsbouillon
50 g.parmesanost
1 lille bundt salvie
100 g.gedeost
 
Opskrift:
Løget hakkes og svitses let sammen med knust hvidløg.
Inden løget tager farve tilsættes risene og de revne rødbeder, og der vendes godt rundt.
Tilsæt hvidvin og lad den fordampe.
Bouillon spædes til ad flere omgange, og hele processen tager ca. 20 minutter.
Tilsæt til sidst reven parmesan og gedeost samt salt og peber, og pynt med salviebladene, som kortvarigt er svitset i olivenolie.

Server med f.eks. fisk og hvidvin.
Jeg har forenklet retten en hel del.
Jeg bruger grødris, og jeg hælder 1 liter bouillon på med det samme, hvorefter jeg lader retten koge de 20 minutter, som væsken tager om at trække ind/fordampe.
Er risene ikke kogt nok, når væden er væk, spædes til med små portioner kogende vand.





karakterer:
Opskriften er vist 4361 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu