Hvidløgsris med spicy kylling

Hvidløgsris med spicy kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Hvidløgsris:
1 dl.ris pr. person
4 fedhvidløg
6 dl.hønsefond
1 tsk.neutral olie
 
 Stærk kylling:
1 spsk.neutral olie
1 løg
1 cm.frisk ingefærrod i skiver
500 g.kylling i tynde skiver
1 spsk.brun farin
1 spsk.tamarindsauce
1 spsk.fiskesauce
1.5 dl.hønsefond
 
Opskrift:
Pres hvidløg i hønsefond til risene, og kog risene efter anvisning med en smule olie.
Løget hakkes i fine tern, og svitses sammen med ingefær og kylling, til kyllingen er stegt gylden på overfladen.
Tilsæt de resterende ingredienser, og lad saucen reducere, indtil den er blevet tyk.

Ingefær kan erstattes med 3 tsk. knust ingefær, tamarind kan erstattes med eddike eller balsamico, og saucen kan jævnes med en smule majsmel, hvis du vil have mere sauce end ved fuld reduktion.
Hele retten laves på 15-20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 3255 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu