Omelet med stegt svinekød
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene med de øvrige ingredienser, hvor skalotteløgene hakkes fint.
Forårsløget snittes i tynde skrå skiver, som drysses rå over omeletten inden servering. Varm en pande med en smule rapsolie, og steg omeletten ca. 2 minutter på hver side. Svinekødet må ikke være rødt. Jeg steger omeletten ved middel varme i 10 minutter, og i stedet for at vende den, lægger jeg sølvpapir over, hvor dampen kan undslippe. |
|
Opskriften er vist 2561 gange,
og udskrevet 67 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne