Skotsk fudgekage
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Knus kiksene.
Smelt 180 g smør, bland det med kiksene og tryk blandingen sammen i bunden af en rund form beklædt med bagepapir. Kog kondenseret mælk, sødmælk, sukker og 115 g smør sammen og lad det koge under omrøring i 10 minutter. Kom blandingen i en skål sammen med kakaopulver og pisk det med en elmikser i 5 minutter. Hæld blandingen over kiksebunden. Stil kagen i køleskabet en time for at køle af. Smelt nougaten og fordel den over kagen. Sæt kagen i køleskabet til servering. |
|
Opskriften er vist 4510 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne