Linsedeller
Indsendt : Red : |
|
|
1) Start med at koge de røde linser i 5 dl vand i 15-20 min. Der skal røres jævnligt.
2) Så rører man løg, tahin, citronsaft, tamari, mel og alle krydderierne i. 3) Så er massen med garanti så tynd, at det aldrig kan blive til deller. Så hælder man havregryn i, indtil det minder om frikadellefars. Spar ikke på havregryn – ellers kan de ikke hænge sammen! Men de bliver tørre og kedelige, hvis man putter for meget i. Det er en balance som man skal lære. 4) Husk også salt og peber! 5) Steg dem på panden i olie. |
|
Opskriften er vist 3326 gange,
og udskrevet 40 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne