Kyllinge Echiladas
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg, hvidløg og grøn peber.
Forvarm ovn til 175 varmluft. Steg kyllingen på en pande. Skær den i tern og læg den tilbage i panden. Tilsæt tilsæt løg, creme fraiche, cheddar, persille og oregano. Varm op indtil osten smelter. Tilsæt tomatsovs, vand, chilipulver, grøn peber og hvidløg. Læg lige meget af blandingen i tortillapandekager. Læg dem i et ildfast fad. Dæk til med salsa og lidt mere ost efter smag. Bag i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 2488 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne