Brombærgrød
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog bær og vand i 5 minutter under låg.
Sød grøden med sukker og vaniljesukker under svag varme. Rør kartoffelmel ud i lidt vand og rør det i grøden mens du rører godt rundt. Stil gryden til side og lad den køle lidt af. Hæld grøden i en skål. Drys 1 spsk. sukker over for at undgå, den trækker skind. |
|
Opskriften er vist 10542 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Knud - 2024-08-26 12:36:08 Den er god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne