Brunchmuffins med kanel og æble
Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Tinghus Indsendt : |
|
|
Bland mel, sukker, bagepulver i en skål. I en anden skål blandes reven æble, olie, mælk. Vend melblandingen i skålen med 'vådt'
Smelt smør i en gryde og rør sukker, kanel og mel heri. Fyld muffinsformene halvt op med dej, kom ca en tsk kanelfyld i og fyld op med dej Bags i ovnen ved 175 grader varmluft i ca 25-30 minutter |
|
Opskriften er vist 3782 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne