Dronningebudding
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Cremeranden tilberedes, eller man koger 1/2 liter Eventyr budding, som hældes i en vædet randform og afkøles. Husblasen udblødes og smeltes i 1/2 dl kogende vand. Sukker og ¾ dl ananaslage røres i. Opløsningen røres på en gang i flødeskummet. Ananasterninger, trekanter af grapefrugtkød og knuste makroner blandes i. Randen vendes ud. Fyldet toppes op i midten. Desserten pyntes med jordbær, der evt. kan drysses med lidt flormelis.
|
|
Opskriften er vist 14030 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne