Fantastisk lagkage med nøddebund
Indsendt af : Marianne Søgaard Indsendt : Red : |
|
|
Denne lagkage skal helst laves dagen i forvejen.
Lad bærrene langsomt tø op. Pisk æggehviderne næsten stive. Tilsæt sukker og pisk igen, til sukkeret er opløst. Tilsæt blendede mandlerne (med skal) - de skal være finthakket men stadig med bid. Rør forsigtigt mandlerne rundt. Hæld dejen i en rund form (23 cm i diameter), og bag bunden i midten af ovnen ved 170 grader i 30 minutter. Når bunden er afkølet, lægges bærrene på, så de dækker hele fladen. Cremen laves ved at piske fløden stiv og hakke chokoladen i mindre stykker. Tilsæt chokoladen sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med sukker og vaniljesukker. Cremen fordeles over kagen og ned langs siderne og drysses evt. med fintrevet chokolade. |
|
Opskriften er vist 12149 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne