Brunkål fedtfattig sukkerfattig
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Helle Indsendt : Red : |
|
|
2 - 3 liter gryde
snit kålen fint skær kødet i ca. mundrette bidder. tænd gryden tilsæt olie varm op tilsæt lidt kål tilsæt soya og svitch det sammen så det farves brunt Tilsæt på skift mere kål bouillon/vand samt smags-ingredienserne på skift Smag til 1 gang: Omami smagen justeres m ganske lidt revet ost og passende salt tilsæt kødet og ladet det småsimre på lavt blus. Tilsmages igen efter simring. - Billig mager ret - god øvelse i tilsmagning -) google: "Smagskompasset" |
|
Opskriften er vist 10723 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne