Ingefær/citron is
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Skær ingefæren i små stykker.
Bring ingefær, sukker, vand og citronskal i kog. Kog til sukkeret er opløst. Stil blandingen til side og lad den køle af til stuetemperatur. Hæld massen gennem en finmasket si, og husk at presse på ingefærstykkerne, så saften kan komme ud. Bland citronsaft i. Hæld blandingen i to forme og frys dem ned. |
|
Opskriften er vist 1888 gange,
og udskrevet 55 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne