Hvede risotto
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skræl squash og gulerødder og skær dem i små tern.
Svits dem i en gryde i lidt olie sammen med peber. Hæld hvedekernerne i og tilsæt grøntsags bouillon lidt af gangen, så kernerne bliver kogt i det. Når det sidste bouillon er kogt ind, serveres retten. |
|
Opskriften er vist 4435 gange,
og udskrevet 51 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne