Fyldt chokoladebudding
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Den itubrækkede chokolade smeltes i kogende fløde. Den udblødte husblas smeltes deri. Chokoladen afkøles. Den hældes i en randform eller emaljeret skål, der rummer 3/4 liter og drejes rundt deri, til formen er beklædt indvendig med chokolade. Det sker hurtigt, når formen holdes i isvand. 1 blad husblas udblødes og smeltes i 2-3 spsk. kogende vand. Sukkeret røres i. Opløsningen hældes på en gang i flødeskummet og fordeles deri. Mandler, sukat og rosiner, samt evt. spiritus blandes sammen og blandes derpå i flødeskummet. Buddingen hældes i formen, der dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen. Afkøles, vendes ud og pyntes med flødeskum, smagt til med vaniljesukker.
|
|
Opskriften er vist 9249 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jane - 2007-11-04 20:04:44 Jeg lavede den efter opskriften, men det yderste budding lag blev meget gummiagtig og jeg smed det ud. jeg ved ikke hvad jeg kan have gjort galt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne