Penna cotta
Indsendt af : Rosa4ever Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Hæld fløde, sukker, vaniljekorn, den flækkede stang og citronskal l i en gryde og bring det i kog og kog 1 min.
Fjern vaniljestangen. Tag den udblødt husblas op af vandet og læg den i flødeblandingen. Rør til den er smeltet. Fordel cremen i 6 små potionsforme (el. Brug små kaffekopper) Dæk formene med film og sæt dem på køl 3-4 timer el. Længere. Vend penna cottaerne ud på tallerkener og server med frugt. Tip: i stedet for piskefløde kan man bruge halv piske-og halv kaffefløde. |
|
Opskriften er vist 3765 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne