Den gode bløde bolle
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Carsten Indsendt : Red : |
|
|
Varm mælk ca. 50 sek. i mikrobølgeovn og opløs gær i mælk.
Tilsæt salt, honning, smeltet smør og 2 æg men gem lidt til at pinsel boller senere. Kom mel i lidt af gangen til den ikke klister mere. Stil den et lunt sted ca. 30 min. Form boller og hæv den i 20 min pensel med æg forsigtigt stil dem i forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 13 min til de er lysebrune på toppen og lyder hule hvis du banker på bunden. |
|
Opskriften er vist 3052 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne