Ronnies Industrikødsovs
Fryseegnet : Meget fryseegnet Indsendt af : Industri Ronnie Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hele i en stor steamer og lad det småsimre i 1 time til 1 døgn.
Stavblend mixturen til en fin substans inden tilsætning af "farsen". Det hakkede kød kan eventuelt brunes af først. Denne opskrift egner sig ikke til produktion i mindre portioner. Kan med fordel fryses ned i mindre portioner. Tips: 1 portion giver til 130 personer |
|
Opskriften er vist 7210 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (1029 stemmer) |
|
Kommentarer Andreas - 2017-04-24 20:57:25 Har prøvet den både med alm. løg, alm. salt, alm. tomater, alm. oksekød og alm. vand. Det duer ikke - den bliver slet ikke industri-agtig nok :( Patrick - 2017-02-14 15:17:39 Den er virkelig god.. os' som dessert ronni - 2016-07-25 22:00:37 Alm. løg duer ikke jensen - 2016-07-19 20:13:19 den er bare godt, kan også bare brug alm løg anonym - 2016-07-19 13:46:45 kan man brug alm løg til den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne