Roastbeef sous vide
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kryddersmør:
Smør blandes med hakket persille, hvidløg, salt, peber, paprika og herbes de Provence. Kryddersmørret smøres på roastbeefen som herefter kommes i vakuumpose, vakuum og forsegl posen. Kryddersmørret kan helt undlades eller der kan bruges andre krydderier eller krydderurter. Den forseglede roastbeef lægges i sous vide gryden som er opvarmet til 54 grader i ca. 10 timer. Roastbeefen tages op af vandet og posen klippes op, brunes godt af på alle sider en tør pande. Skal Roastbeefen bruges til hovedret kan kryddersmør/kødsaft bruges til basis for sovs. Skal Roastbeefen bruges til pålæg så lægges den på køl til næste dag hvorefter den kan skæres i tynde pålægsskiver. Tips: Vi har afprøvet roastbeef med 10, 24 og 48 timer og der er faktisk ingen forskel i mørheden, ej heller den flotte røde farve, så kan det ikke lige passe ind med 10 timer kan du roligt lade den ligge længere. |
|
Opskriften er vist 39557 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-07-03 12:32:36 Den bliver lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne