Skildpadde cupcakes med skildpadde frosting
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig masse. Tilsæt olie og kærnemælk og rør godt rundt. Sigt bagepulver, mel og kakaopulver ned i blandingen og rør rundt. Smelt skildpadderne og vend dem rundt i dejen. Hæld dejen i forme og bag kagerne i 25 minutter i en 180 grader varm ovn (almindelig ovn). Frosting: Pisk smør og flormelis sammen. Tilsæt (kakao)mælken. Smelt skildpadden og rør den i blandingen. Når kagerne er afkølet, kan frostingen kommes på. |
|
Opskriften er vist 6504 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne