Skildpadde cupcakes med skildpadde frosting

Skildpadde cupcakes med skildpadde frosting, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
1 æg
150 g.sukker
2 tsk.vaniljesukker
1 dl.olie
2 dl.kærnemælk
2 tsk.bagepulver
250 g.hvedemel
60 g.kakaopulver
3 Toms kæmpe skildpadder
 
 Frosting:
200 g.blødt smør
200 g.flormelis
2 spsk.kakaomælk eller mælk
1 Toms kæmpe skildpadde
 
Opskrift:
Dej:
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig masse.
Tilsæt olie og kærnemælk og rør godt rundt.
Sigt bagepulver, mel og kakaopulver ned i blandingen og rør rundt.
Smelt skildpadderne og vend dem rundt i dejen.
Hæld dejen i forme og bag kagerne i 25 minutter i en 180 grader varm ovn (almindelig ovn).

Frosting:
Pisk smør og flormelis sammen.
Tilsæt (kakao)mælken.
Smelt skildpadden og rør den i blandingen.
Når kagerne er afkølet, kan frostingen kommes på.





karakterer:
Opskriften er vist 6504 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu