Koldhævet pizzadej (tynd bund)
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hele æltes sammen (hold lidt mel tilbage), deles i stykker a 150 g, og hæver i 40 min. (Kan herefter stå på køl i op til 3 dage.)
Tips: Hver portion giver dej nok til en almindelig rund pizza til 2 personer. |
|
Opskriften er vist 7610 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne