Kartofler med ketchup
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Smelt smør i olie på en pande. Kom kartoflerne på panden, når det begynder at skumme, og svits dem ved stærk varme i 5 minutter. Tilsæt krydderierne. Skru ned for varmen. Tilsæt ketchup. Læg låg på og lad det simre i 10 minutter under jævnlig omrøring. Tag låget af og rør rundt. Lad det simre endnu 5 minutter uden låg og under jævnlig omrøring. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 2890 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne