Amerikansk æbletærte
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Nadi Indsendt : Red : |
|
|
Mørdej:
Smuldr smørret ned i melet til det ligner revet ost. Saml hurtigt dejen med sammenpisket æg og vand. Form dejen til en firkant, pak den ind i film og læg den i køleskabet i mindst 1 time. Skær 2/3 af dejen fra og rul det ud på et mel drysset på bord, rul mørdejen ud. Kom dejen i en tærtefor. eller en springform. Rul resten af dejen ud til en plade, der skal danne låg. Fyld: Skræl æblerne og skær dem i tynde både. Vend æblebådene i en skål med brun farin, mel og kanel. Fordel æbleblandingen oven på den nederste tærte dej i tærtefadet. Rul så det sidste dej ud, lig det på fyldet. Bag den så på 200 grader alm ovn og bag 40 min. Hold derefter godt øje med kagen. |
|
Opskriften er vist 5120 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne