Varm remouladesovs - super god og nem
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : HelleR Indsendt : Red : |
|
|
Lav en portion Knorr Hollandaise sauce ved at smelte 50 G smør, røre sauce-pulver ud i snøret og tilsæt 2,5 dl mælk. Småkoger i ca 3 minutter.
Saucen smages til med lidt salt og peber. Sluk for gryden og lad den stå på det varmer blus. Rør 2-3 skefulde skyr ud i saucen. Riv 1 sommertrøffel ud i saucen og rør rundt. Tilsæt derefter ca 2,5 dl remoulade og en håndfuld hakket dild. Lad den stå og tage smag i ca. 2 minutter, og så er den klar til servering. Super til fiskefilet, fiskefrikadeller osv. |
|
Opskriften er vist 9680 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne