Appelsinbudding 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
|
|
Appelsinerne skylles og deles. Saften presses ud og blandes med citronsaft og vand, til der er 1 liter. Lidt revet appelsinskal tilsættes. Buddingpulver, sukker, lidt af saften og et helt æg piskes sammen. Resten af saften bringes i kog. Jævningen piskes i. Buddingen gives et opkog og hældes i en form, der er skyllet i koldt vand. Den afkøles. Buddingen løsnes i kanten, vendes ud og pyntes med flødeskum. Appelsinskiver, drysset med sukker og vaniljesukker lægges omkring desserten.
|
|
Opskriften er vist 16415 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 god men der findes bedre budding |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne