Lam i fad
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Kødet deles i serveringsstykker, koges op og suppen skummes.
Der krydres med salt og peber og de hakkede løg, og lagen fra aspargesen tilsættes. Koges ved svag varme, til kødet er mørt. Det tages op og holdes varmt. Suppen jævnes med en meljævning og koges i ca. 10 min. Saucen legeres med en æggeblomme udrørt i fløde. Aspargesen anrettes over kødet, saucen hældes over, og der pyntes med hakket persille. Der serveres kogte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 12130 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne