Super boller 03
Fryseegnet : frysegenet Indsendt : |
|
|
Kom 5-kornsblanding og havregryn i en skål og hæld kogende vand over. Lad det afkøle.
Riv kartoffel og gulerod fint og bland det med citronsaft, sukker, honning, rapsolie og vand. Kom blandingen i en gryde, og lad det simre i 4-5 min. Afkøl, til det er lunt. Rør kærnemælk, vand, gær, salt og grofthakkede valnødder sammen. Tilsæt kartoffel/gulerodsmassen og derefter grahamsmel og hvedemel lidt ad gangen. Lad dejen hæve til dobbeltstørrelse i ca. 1 time Form dejen til ca. 30 boller og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Pisk æg og vand sammen og pensl det på bollerne Bages ved 200 grader i ca. 20 min. Bollerne er færdige, når de lyder hule, når man banker på dem |
|
Opskriften er vist 1586 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne