Rabarber/chamallows is
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Missy |
|
Kog rabarber, sukker, appelsinskal og chamallows i vandet i 20 minutter ved svag varme.
Bland yoghurt og fløde i en skål. Si saften fra rabarberne og hæld saften i yoghurt/fløde blandingen og rør godt rundt. Kom blandingen i en stor skål, to mindre skåle eller fire glas (afhængig af om du vil portionsfordele på forhånd) og frys det ned. |
|
Opskriften er vist 5641 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne