Ananasbudding med jordbær
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Ananassaften blandes med vand, til der er 1/2 liter. Sukker, buddingpulver og lidt af saften røres sammen. Et helt æg piskes i. Resten af saften bringes i kog. Jævningen piskes i. Buddingen gives et opkog og fyldes i en randform, der er skyllet i koldt vand. Når desserten er helt kold, løsnes den i kanten med en kniv og vendes ud. I midten lægges letsødede jordbær og i kanten sprøjtes flødeskumstoppe. vaniljesukker drysses over.
|
|
Opskriften er vist 15267 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer kenneth fredriksen - 2008-02-29 10:40:57 det smager sindsyg godt men mangler lit smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne