Viggas græske kødboller
Indsendt af : Vigga Indsendt : Red : |
|
|
Hak 1 løg og 4 fed hvidløg fint. Udsten og hak oliven groft. Bland alle ingredienserne til kødboller, og form bollerne.
Vask kartoflerne, og skær dem i både. Halver løget og skær det i skiver. Smid løg og kartofler i et fad, og tilsæt olivenolie, salt og peber. Riv bladene af rosmarinstilken, tilsæt bladene til kartoflerne og bland det godt ammen. Sæt fadet i ovnen, ved 220 grader (skal have ca. 45 minutter). Riv agurken på et groft rivejern, og riv hvidløget på et fint rivejern. Bland alle ingredienser til tzatzikien, og smag til med salt. Hak et løg groft, og hak de soltørrede tomater fint. Sauter løget i olivenolie. De resterende ingredienser til tomatsovsen, og lad det simre i ca 20 minutter. Smag til med salt, peber og lidt honning. Brun kødbollerne godt af i olivenolie. Læg kødbollerne op i tomatsovsen, og lad dim simre med i ca 15 minutter. Halver cherrytomaterne, og skær peberen i tern af ca. 1 cm. Når kartoflerne mangler ca. 10 minutter, vendes tomater og peber i, og fetaen smuldres ud over fadet. |
|
Opskriften er vist 2770 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne