Viggas mexicanske kødboller

Viggas mexicanske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Vigga

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kødboller:
500 g.hakket okse
1 løg
2 fedhvidløg
15 skiver syltet jalapenos
1 æg
1 tsk.salt
3 spsk.hvedemel
0.5 tsk.røget paprika
1 tsk.stødt spidkommen
 
 Chilli bønner:
3 ds.bønner
2 løg
2 fedhvidløg
2 chilier
1 ds.flået tomat
3 soltørret tomater
0.5 spsk.spidkommen
3 laurbærblade
1 spsk.oregano
1 spsk.sød chili
1 tsk.honning
 Olivenolie
 Salt
 Peber
 
 Brød
 Creme fraiche
 guacamole
 Koriander
 
Opskrift:
Riv løg og hviøg til kødbollerne, og hak jalapenos fint. Bland alle ingredienserne til kødbollerne grundigt, og form kødbollerne.

Hak løgene til bønnerne groft, og sauter dem i olivenolie, sammen med spidskommen. Hak hvidløg fint og skær chilien i skiver. Tilsæt de resterende ingredienser til bønnerne, og lad det simre mens kødbollerne laves færdige.

Brun kødbollerne af i lidt olivenolie, og smid dem i oven i bønnerne, og lad det simre videre i 10 minutter.

Server med godt Brød og creme fraiche, guacamole og Koriander.





karakterer:
Opskriften er vist 5580 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu