Rullepølse meget nem
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : kirsten larsen Indsendt : Red : |
|
|
Den forsaltede rullepølse pakkes op og alle ingredienserne lægges på. Derefter pakkes den sammen igen, nettet sættes over. Kan gøres ved hjælp af plastik rør eller bare med håndkraft.
Derefter sættes rullepølsen i en franskbrødsform, der hældes vand i formen i ovnen, 2 timer ved 200 grader alm. oven. Rullepølsen presses enten i alm. rullepølsepresser eller mellem 2 spækbratter ved hjælp af et par skruetvingere. Det kan være en god ide at lave 3 af gangen da de kan være i ovnen. Det væde der er i franskbrødsformen er en god kraftig sky, hældes på glas og opbevares i køleskab. |
|
Opskriften er vist 6588 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne