Kæbeklumper som benløse fugle (svin)
Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Exjyden Indsendt : Red : |
|
|
Sværen skæres af baconsnitten (behold fedtlaget til senere).
Kæbesnitterne renses for sener og skæres på den længste led på den tyndeste side (ikke helt igennem), således at der opstår tre sammenhængende lag, som kan foldes ud. Anbring alle udfoldede med ydersiderne opad. Drysses med salt og peber. Udskær bacon i 5mm skiver og skær fedtstrimlerne af. Baconen anbringes på kæbeklumperne Afstilk og skyl persillen og fordel den på baconstykkerne med 2 svesker ovenpå hver. Rul kødet om fyldet og læg en stribe af baconfedtet ovenpå hver rulle. Ombind rullerne med bomuldssnoren. Rullerne steges i stegegryde til de har fået farve, hvorefter der tilsættes 3/4 liter vand så kødet er dækket. Koger videre ca. 1 time. Sovsen: Tilsæt fløden til kogevandet og smelt Danablue heri. Jævnes med Maizena og farves med kulør. Tilsmag med salt-peber-sukker Server evt. hjemmelavet kartoffelmos til. |
|
Opskriften er vist 5444 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Exjyden (ophavsmand til opskr.) - 2016-06-04 20:15:41 Udskæring til 3 lag: Snittene lægges som et fladtrykt Z. Først fra den ene side, 1/3 nede og derefter yderligere 1/3 nede fra den anden side. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne