Hurtig nem roulade
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : |
|
|
Æggene deles, og blommerne piskes med sukkeret. Mel, kartoffelmel, vand og bagepulver røres i. Hvidere piskes stive, og vendes forsigtigt i dejen, der hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Dejen fordeles så den kommer godt ud i hjørnerne. Bages ved 220 grader (alm. ovn) i 7-8 minutter. Den skal være gylden, men hold øje med at den ikke bliver sort.
Når den er bagt tages den ud af ovnen, og vendes ud på et nyt stykke bagepapir, der er drysset med sukker. Den smøres med det ønskede syltetøj (syrligt syltetøj er en fordel), og rulles med det samme. Rouladen rulles lettest ved at bruge det bagepapir den ligger på, til at rulle med. Til sidst pakkes rouladen ind i bagepapiret, mens den køler helt af. Rouladen kan evt pyntes med glasur, fløde eller friske frugter hvis det skal være lidt festligt. |
|
Opskriften er vist 6119 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Ladegaard - 2016-05-30 15:13:32 Når syltetøjet smøres på, smøres ca 2/3 af den ende der rulles fra, ellers ruller man det sidste af fyldet ud, når rouladen rulles sammen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne