Fannys urtekylling alt i et

Fannys urtekylling alt i et, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mutti

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 frosne kyllingelår
4 spsk.(2 + 2) olivenolie
2-3 mellemstore gulerødder i grove stykker
1 squash i grove stykker
2 røde peberfrugter i store tern
2 rødløg i både
4 kartofler (kan undlades)
15 sorte oliven
7-8 fedHvidløg
2 tsk.havsalt
 friskkværnet peber
1 spsk.tørret timian
1-2 tsk.tørret rosmarin
2-3 dl.tør hvidvin
 spæde kviste af rosmarin og/eller timian
 
Opskrift:
Smør en stor bradepande med 2 spsk olivenolie. Læg de frosne (ikke optøede) kyllingelår og alle grøntsagerne skåret i store bidder i. Gulerødderne kan skæres på langs, ligesom squash'en og evt. peberfrugterne. Hvis du vil have kartofler i (godt!) skrælles de og skæres i både på langs. De sorte oliven fordeles jævnt sammen med hvidløgsfeddene. Drys salt, timian og rosmarin jævnt fordelt over retten og giv nogle gode vred peber, ligeledes over hele retten. Hæld vinen over og afslut med en jævn fordeling af olivenolien hen over retten.

Sæt den i en 200 grader varm ovn i 50-60 min. Sænk evt. varmen mod afslutingen.

Server med de spæde krydderkviste og evt. en grøn salat med bidder af gedeost og ristede pinjekerner





karakterer:
Opskriften er vist 2565 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu